Har du særlige krav til indretning af køretøj, som producenterne ikke kan tilbyde fra start? 
Hos Auto Fit A/S har vi specialiseret os i bilindretning uanset dit ønske og behov, står vi klar til at hjælpe dig på vej med indretningen. 

img1

Bilindretning

Bilindretning kan være mange ting og kan kræve en masse forskelligt. Hos Auto Fit A/S har vi mange års erfaring, når det gælder bilindretning. Vi har både erhvervs- og privatkunder i Herning, Silkeborg, Holstebro og omegn. 

Vi har været stillet overfor mange forskellige opgaver og ligeledes udfordringer. Uanset opgaven, har vi i samarbejde med vores kunder, fundet præcis de specialløsninger, der har passet til dem.

Specialindretning

Står du overfor en specialindretning af din bil eller en række biler? Hos os sætter vi dig i centrum og sikrer, at vi sammen finder den optimale løsning og den rigtig kombination af produkter. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til din specialindretning.  

Vi kan lave specialindretning på alle typer af biler, og uanset hvilket behov du har til indretningen. Blandt andet har vi stor erfaring med indretning af erhvervsbiler, handicapbiler, minibusser samt skolevogne

På billedet ser du vores Auto Fit A/S bil, der er specialindrettet med Flexmo reolsystemer, som sikrer en nem arbejdsdag og lettilgængeligt værktøj.

img4
img1

Den rette vejledning

Hos Auto Fit A/S er kundetilfredshed vores højeste prioritet og vi anser ikke en opgave for fuldført, før vores kunde er tilfreds med resultatet. Vi vægter derfor en effektiv kommunikation med vores kunder højt for at sikre, at vi hurtigt og præcist kan tilpasse bilindretningen til den specifikke opgave.

Vi tilbyder derfor vores kunder rådgivning indenfor bilindretningen af de forskellige typer biler. Med vores mange års erfaring og ekspertise i feltet har vi unik indsigt i at få de mest optimale resultater. 

Er du interesseret i, at høre mere om vores ydelser, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os enten på e-mail eller ringe og få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Kontakt os her