Auto Fit A/S er startet af Ole Degn tilbage i 2018. Ole har gennem mange års erfaring inden for branchen, skabt en virksomhed, som leverer specialindretning i særklasse. Sammen med hans værkfører og team gør de en ekstra indsats for at skabe de bedste løsninger til kunderne.

Hos Auto Fit A/S er du, som kunde, altid i fokus. Næsten intet er umuligt, når der tales bilindretning. Ønsker og idéer bliver altid tænkt ind i processen. Da specialindretning kan være mange ting, er det de færreste opgaver der er ens. Derfor sørger Ole altid for, at holde tæt dialog med dig, så resultatet bliver som ønsket.

Vores værdier

Hos Auto Fit A/S er vores kerneværdier vigtige for os, for at du kan føle dig sikker under hele processen. Vi tilstræber at vi i vores hverdag kan efterleve:

Respekt: Vi sigter efter at se alle mennesker, som ligeværdige. Vi har respekt overfor vores kunder, kollegaer og forretningspartnere. Der er plads til forskellighed blandt alle. 

Omstillingsparathed: Vi er nysgerrige på muligheder og udfordringer, der kan fremme os, som virksomhed og skubbe os til at udvikle nye løsninger, metoder og fremgangsmåder. 

Engagement: Kommer vi ud for problemstillinger eller udfordringer, går vi til dem med positiv indstilling og gå-på-mod. Ingen opgave er uden løsning, vi brænder for at gøre en forskel for dig. 

img2