Er du på udkig efter den perfekte indretning til din handicapbil? Hos Auto Fit A/S forstår vi dine unikke behov og stræber efter et levere skræddersyede løsninger, der forvandler din bil til den ultimative ledsager i din hverdag. 

img1

Specialister i indretning

Med over 40 års erfaring i at skabe specialindrettede biler, er vi din pålidelige partner, der stræber efter at sikre din komfort og uafhængighed. Vi bygger vores omfattende ekspertise for at imødekomme behovene hos både private og erhvervskunder i områder som Silkeborg, Holstebro, Herning og de tilstødende områder. Det vigtigste er tillid, kvalitet og design. Næsten alt er muligt, når det gælder specialindretning og målet er udelukkende at optimere din hverdag. 

Vores team er dedikeret til at rådgive og hjælpe dig med at skabe den perfekte handicapbil. Vi leverer mange løsninger på biler med handicapudstyr. Blandt andet med specialsæder go speciallifte til kørestol. 

Vores brede spektrum af løsninger

  • Personbiler med specialindretning: Vi forstår vigtigheden af at have en personbil, der passer til dine behov. Vores sortiment af specialindretninger inkluderer alt fra specialsæder til speciallifte til kørestole. Vi skaber en bil, der ikke kun er funktionel, men også stilfuld og komfortabel

  • Busser og minibusser: Hvis du har en bus eller minibus, der skal indrettes til brug af kørestole eller andet udstyr, er vi eksperterne. Vores specialister monterer lifte fra førende producenter og tilpasser gulve og stole for at sikre din brugervenlighed og ikke mindst sikkerhed. 

img2

img1

Indretning af handicapbiler

Står du med en bus eller minibus, som skal indrettes med lift, specialgulv og andre indstillinger, så er dette en af vores største spidskompetencer. 

Vi monterer lifte blandt andet fra DK Lifte, og sørger for gulve, stole mm., er tilpasset, så din kørestol og udstyr fæstnes på en brugervenlig og sikker måde. 

Gør din hverdag nemmere og mere problemfri med indretning af handicapbil hos Auto Fit A/S. Vi står klar til at råde og vejlede dig, tøv ikke med at kontakt os!

Kontakt os