B&S Tip-op sædeløft

B&S leverer et sædeløft til os, som hjælper dig ind og ud af din bil. Med flere sædestørrelser og hæveløsninger, skaber det sikkerhed for dig, når du skal ind i din bil. 

Læs mere

Shuldersink

Forbedr dine medarbejderes komfort, sikkerhed og renlighed med Shuldersink Hygiejne Kit. Denne mobile håndvask sikrer nem håndvask på farten uden behov for strøm eller vandtilslutninger, takket være den indbyggede vandbeholder.

Læs mere

Dahl Docking

Dahl Engineering sætter endnu en gang nye standarder inden for fleksibilitet og sikkerhed!

Med to dockingstationer, sikres din sikkerhed under kørsel. Der findes dockingstation MK II, som fæstner din kørestol i enhed. Derudover er nyeste produkt Dahl VarioDock™ - en elektrisk højdejusterbar dockingstation. Næsten alle kørestole er testet med disse dockingstationer. 

Læs mere

Flexmo reoler

I samarbejde med Intopit, får vi hos AutoFit vores reolsystemer fra det tyske firma FLEXMO. Flexmo tilbyder reoler og bilindretning af høj kvalitet fra en af Europas førende producenter. Med et stærkt fokus på vægt, fleksibilitet og sikkerhed.

Læs mere

elektronisk bagklap åbner

Elektronisk bagklap åbner

LM Service leverer en elektronisk bagklap åbner, som vi benytter i indretningen af vores biler. Den elektroniske bagklapåbner giver en knap placeret ved førersædet og en knap placeret indvendigt ved bagklappen. Bagklapsåbneren kan ligeledes åbnes og lukkes ved hjælp af bilens originale fjernbetjening. 

Læs mere