Vi indretter alt i taxa- og flexbusser. Vi sætter alt ind, for at costumize alt fra gulve til lysindretning, så du får lige det look du ønsker i din bus. Du kan trygt overlade dit køretøj til os. Vi har indrettet en stor del af taxa- og flexbusserne, som kører i Herning- og Ikast-Brande kommune.  

img1

Unikt design

Unikke design vil altid sætte sit præg på din taxa- eller flexbus. Et af vores tidligere projekter, var denne taxa. Taxaen fik special kofanger i fronten. Kunden ønskede at skabe et unikt design indvendigt, hvor lys blev placeret rundt i hele bilen. Liften blev ligeledes leveret i samme sorte look. 

Vores produkter er nøje udvalgt

Selv samme taxa fik specialsæder, hvor udtrykket blev lidt ekstra end hvad man ellers ser i taxa- og flexbusser. Kunden var særdeles tilfreds. Din taxa kan costumizes efter dine ønsker. Om det er bestemte stole, drejbart førersæde, belysning eller gulv, så kan vi hjælpe dig på vej. Vi står inde for alle de produkter, vi sætter i din taxa.

img2
img1

Taxa for dig og dine kunder

Det er ikke kun kunderne der skal have en god oplevelse i taxa, men det er også dig som chauffør. Vi sigter efter at skabe en bil, der dækker dine behov. Går du med en drøm eller særligt krav til din taxa? Så tøv ikke med at tage fat i os, vi står klar til at hjælpe og imødekomme dine behov.