Braun Ability har for mål at gøre hverdagen nemmere uanset hvilke mobile udfordringer man bør have. Fra Braun Ability får vi leveret en lang række produkter. Her er alt hvad der skal bruges til din handicap i form af flere sædeløsninger med turnover, krane til at komme ind og ud af bilen og meget mere. 

BraunAbility elektroniske sæder

BraunAbility's elektroniske sæder er til dig, som har brug for en nem løsning til at komme ind i din bil på. Disse produkter hjælper dig sikkert og komfortabelt ind i dit køretøj.

Læs mere

BraunAbility E-serie lift

E-serien fra BraunAbility er den næste generation af arbejdsheste med høj kvalitet inden for kørestolslifte. Efter 40 år har BraunAbility genopfundet kørestolsliften. En moderne tilgang til enkelhed, effektivitet og pålidelighed. Men der er en ting ved E-serien, der er mere end hvad øjet møder. 

Læs mere

BraunAbility A-serie lift

BraunAbility A-Serie lifte er udviklet til det europæiske offentlige transportmarked. Nøglefunktioner er hurtig installation, høj løftekraft i forhold til vægt, pålidelighed og nem vedligeholdelse. Kassetteformfaktoren har flere fordele, da den er monteret under gulvet, tillader den maksimal fleksibilitet i køretøjets gulvlayout.

Læs mere