BraunAbility E-serie lift

E-serien fra BraunAbility er den næste generation af arbejdsheste med høj kvalitet inden for kørestolslifte. Efter 40 år har BraunAbility genopfundet kørestolsliften. En moderne tilgang til enkelhed, effektivitet og pålidelighed. Men der er en ting ved E-serien, der er mere end hvad øjet møder. 

Læs mere

BraunAbility A-serie lift

BraunAbility A-Serie lifte er udviklet til det europæiske offentlige transportmarked. Nøglefunktioner er hurtig installation, høj løftekraft i forhold til vægt, pålidelighed og nem vedligeholdelse. Kassetteformfaktoren har flere fordele, da den er monteret under gulvet, tillader den maksimal fleksibilitet i køretøjets gulvlayout.

Læs mere

DK Lifte

Fra DK Lifte får vi hos AutoFit leveret udvendige lifte til dig der enten skal bruge det til institution, erhverv eller privat handicapbil. Liften er af høj kvalitet og sikre dig den bedst mulige brugeroplevelse. 

Læs mere

Dhollandia Lifte

Dhollandia lifte sikre høj kvalitet til din bil. Liftene er tilpasset det enkelte behov og biltype, som sikrer den nemmeste løsning for dig i dit daglige brug af liften. De levere indvendig og underliggende lift, til dig som ikke ønsker en synlig lift bag på bilen. 

Læs mere

B&S kørestolsløftere

B&S har sørget for at vi kan give dig et bredt udvalg af universelle kørestolsløftere! Løftere af høj kvalitet med et flot, moderne design. Kørestolsløfterne er tilpasset så de kan passe til forskellige biler, installations type og vægt. En sikker hjælp til at gøre din dagligdag nemmere.

Læs mere