B&S Tip-op sædeløft

B&S leverer et sædeløft til os, som hjælper dig ind og ud af din bil. Med flere sædestørrelser og hæveløsninger, skaber det sikkerhed for dig, når du skal ind i din bil. 

Læs mere

Shuldersink

Forbedr dine medarbejderes komfort, sikkerhed og renlighed med Shuldersink Hygiejne Kit. Denne mobile håndvask sikrer nem håndvask på farten uden behov for strøm eller vandtilslutninger, takket være den indbyggede vandbeholder.

Læs mere

Dahl Docking

Dahl Engineering sætter endnu en gang nye standarder inden for fleksibilitet og sikkerhed!

Med to dockingstationer, sikres din sikkerhed under kørsel. Der findes dockingstation MK II, som fæstner din kørestol i enhed. Derudover er nyeste produkt Dahl VarioDock™ - en elektrisk højdejusterbar dockingstation. Næsten alle kørestole er testet med disse dockingstationer. 

Læs mere

GRL Sæder

Fra Autoprodukt modtager vi en lang række valgmuligheder når det gælder sæder i biler. Fra AutoProdukt får vi serien GRL, som kommer i flere typer med forskellige funktioner. Læs mere om dem her.

Læs mere

L-Floor Gulv

AutoProdukt leverer gulve til de biler vi indretter. Deres L-floor gulve leveres med vinyl- og tæppebeklædning. Det forbedrer udseendet, har en let lyddæmpende effekt og har en skridsikker overflade. Hvilket gør gulvet brugervenligt i alle situationer. 

Læs mere

Flexmo reoler

I samarbejde med Intopit, får vi hos AutoFit vores reolsystemer fra det tyske firma FLEXMO. Flexmo tilbyder reoler og bilindretning af høj kvalitet fra en af Europas førende producenter. Med et stærkt fokus på vægt, fleksibilitet og sikkerhed.

Læs mere

BraunAbility elektroniske sæder

BraunAbility's elektroniske sæder er til dig, som har brug for en nem løsning til at komme ind i din bil på. Disse produkter hjælper dig sikkert og komfortabelt ind i dit køretøj.

Læs mere

BraunAbility E-serie lift

E-serien fra BraunAbility er den næste generation af arbejdsheste med høj kvalitet inden for kørestolslifte. Efter 40 år har BraunAbility genopfundet kørestolsliften. En moderne tilgang til enkelhed, effektivitet og pålidelighed. Men der er en ting ved E-serien, der er mere end hvad øjet møder. 

Læs mere

BraunAbility A-serie lift

BraunAbility A-Serie lifte er udviklet til det europæiske offentlige transportmarked. Nøglefunktioner er hurtig installation, høj løftekraft i forhold til vægt, pålidelighed og nem vedligeholdelse. Kassetteformfaktoren har flere fordele, da den er monteret under gulvet, tillader den maksimal fleksibilitet i køretøjets gulvlayout.

Læs mere

DK Lifte

Fra DK Lifte får vi hos AutoFit leveret udvendige lifte til dig der enten skal bruge det til institution, erhverv eller privat handicapbil. Liften er af høj kvalitet og sikre dig den bedst mulige brugeroplevelse. 

Læs mere

Dhollandia Lifte

Dhollandia lifte sikre høj kvalitet til din bil. Liftene er tilpasset det enkelte behov og biltype, som sikrer den nemmeste løsning for dig i dit daglige brug af liften. De levere indvendig og underliggende lift, til dig som ikke ønsker en synlig lift bag på bilen. 

Læs mere

expert

Recaro Sæder

En ergonomisk sideposition er med til at give en behagelig siddestilling. At transportere sig fra A til B skal føles afslappende og rart. Med et udvalg af komfortable funktioner og sæder, som er perfekt tilpasset til at støtte din krops naturlige form, gør RECARO sæder enhver køretur til ren fornøjelse. 

Læs mere

Schnierle Gulve

Læs mere

Sicom2

Schnierle sæder

Schnierle leverer en lang række sæder, som du kan vælge til din bil. Sæderne er tilgængelige som et trådløst sædebesætningsgenkendelsessystem og sikre dig komfort under din kørsel. Se hvilke modeller, du kan vælge i mellem, når du får indrettet bil hos os her.

Læs mere

Peheja Skolevognspedaler

Peheja har opfundet det universelle kabelbaserede dobbeltkontrolsystem. Det innovative Peheja®-system kan opbygges og overføres til enhver type køretøj. Systemet er baseret på kabler og kan installeres i alle typer køretøjer. En af styrkerne ved Peheja® dobbeltkontrol er, at den forårsager et minimum af skader på køretøjet. Det garanterer ingen skade på ventilationssystemerne eller klimaanlægget. Dette er en fordel, hvis du ønsker at gen-sælge din bil.

Læs mere

elektronisk bagklap åbner

Elektronisk bagklap åbner

LM Service leverer en elektronisk bagklap åbner, som vi benytter i indretningen af vores biler. Den elektroniske bagklapåbner giver en knap placeret ved førersædet og en knap placeret indvendigt ved bagklappen. Bagklapsåbneren kan ligeledes åbnes og lukkes ved hjælp af bilens originale fjernbetjening. 

Læs mere

B&S kørestolsløftere

B&S har sørget for at vi kan give dig et bredt udvalg af universelle kørestolsløftere! Løftere af høj kvalitet med et flot, moderne design. Kørestolsløfterne er tilpasset så de kan passe til forskellige biler, installations type og vægt. En sikker hjælp til at gøre din dagligdag nemmere.

Læs mere